fbpx
Hívj minket ingyen: +36-80-512-212

Cégismertető

Küldetésünk az egészség! 

Segítünk megtalálni hozzá az utat.

A Bio-E-Ssence Kft 2014. óta foglalkozik étrend-kiegészítők és kozmetikumok fejlesztésével és forgalmazásával. Cégünknek 100 %-ban magyar tulajdonosai vannak, kicsi vállalkozás ugyan, de annál lelkesebb és lelkiismeretes munkával dolgozunk az egészségért.

Célunk, hogy minél természetesebb alternatívákat és segítséget adjunk azoknak, akiknek fontos az egészségük.

Egészségünk megőrzése korunk előrehaladtával egyre fontosabb feladat. Sajnos könnyen elhanyagoljuk magunkat, nem vigyázunk testünk és lelkünk egészségére. Fiatalon ezt még tolerálja szervezetünk, de 40 éves kor felett elkezdőnek a problémák és nem értjük mi történhetett. Miért vagyunk fáradtak, miért fáj az izületünk, miért van magas vérnyomásunk, miért nem érezzük magunkat jól!

Keressük a megoldást a problémáinkra de legbelül tudjuk, teljesen meg kell változtatnunk az életmódunkat. Sokaknak ez sikerül is. Ki-ki hosszabb-rövidebb idő után rájön, miken kell változtatnia, milyen rossz szokásokat kell elhagynia és milyen jó rutinokat kell beleépítenie az életébe. Mi ebben segítünk!

Az egészséges életmód tanácsadás mellett, melyet az ingyenes telefonszámunkon bármikor igénybe vehetsz, olyan termékek kifejlesztésén dolgoztunk a kezdetektől fogva, melyek károsanyag mentesek, az ellenőrzött minőségű hatóanyagok a legmagasabb koncentrációban kerültek a termékekbe és a legfejlettebb gyártástechnológiával készültek. Nem mindegy ugyanis, hogy egy gyógynövénynek mennyi a hatóanyagtartalma.

Ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobb forrásokat sok munkára és türelemre van szükség. És persze a magas minőségnek ára van. Nem mindegy honnan és hogyan szerezzük be az alapanyagokat, nem mindegy milyen gyárban készülnek a termékek. És a minőséget a legfontosabbnak tartjuk a mi és a vásárlók biztonsága érdekében is. Büszkék lehetünk arra, hogy soha eddig semmilyen minőségi kifogás nem érkezett egyik termékünkre sem!

Ez a mi filozófiánk, bár sokan drágállják a termékeink árát, de nem bízhatjuk a véletlenre az egészségünket.

Ki van a termékek mögött?

Szanyi Erika vagyok 2015-től Fitoterapeuta végzettséggel rendelkezem, Anti-Aging (fiatalság megőrző) életmód tanácsadó és köpölyözéssel is foglalkozom az egészség megőrzése érdekében.

Egészségmegőrző tanácsadáson túl igyekeztem olyan hatóanyagokat felkutatni és ezekből olyan termékeket összeállítani, amelyek segítenek az egészséges életmód mellett felvenni a harcot az öregedéssel járó problémák ellen.

Saját termékeinkkel 2014 óta jelen vagyunk a piacon, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk és továbbra is fejlesztjük termékeinket.

Szeretnénk, ha mindenki megtalálná a legjobb és legtermészetesebb megoldást azért, hogy jobban érezze magát a bőrében.

A termékeinkről kapott visszajelzések a bizonyíték számunkra, hogy jó úton járunk!

De itt nem állok meg, hisz továbbra is keresem az új módszereket, lehetőségeket ahhoz, hogy segíteni tudjunk.

Kérdezz bátran elérhetőségeinken!

Szívesen válaszolok! 

Ingyenes szállítás

Termékeinket ingyen szállítjuk ki oda ahová szeretnéd, futárszolgálat segítségével.

Biztonságos fizetés

Fizetés kényelmesen és biztonságosan bankkártyával a futárnál.

100% elégedettség

14 napig bármikor visszavesszük a bontatlan termékeket.

Ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre az ingyenes számunkon 06-80-512-212

MAGYAR TERMÉK

Termékeink 100 %-ban Magyarországon készültek, a vállalkozás 100 % Magyar tulajdonban van.

SZAKEMBEREK FEJLESZTÉSE

Termékeinket több mint 5 éves tapasztalattal, fitoterapeuta állította össze, a gyártási folyamatokat mérnökök irányítják.

Lépj Kapcsolatba velünk!

Elérhetőségeink


Bio-E-Ssence Kft
2800 Tatabánya, Boróka utca 7.
Asz: 24176976-2-11

Írj nekünk!
E-mail: bioesence.kft@gmail.com

Telefonálj ingyen!
06-80-512-212

Ügyfélszolgálat: H-P: 8:00-15:00-ig

Kérdésed van? Küldj egy üzenetet itt!  ⇓

11 + 6 =